Џет-Сет
2. November 2015 - 10:54

Лепа Брена и Саша Поповиќ открија голема тајана од приватниот живот

Лепа Брена била во врска со Саша Поповиќ, пишуваат српските медиуми.
 
Брена и Поповиќ биле во врска седум години, дури и живееле заедно, а потоа се појавил тенисерот Боба Живојиновиќ и ја одзел пејачката од Саша.
 
Инаку после се, тенисерот и Саша станале најдобри другари.