Џет-Сет
16. January 2018 - 8:27

Лепа Брена била седум години во врска со овој познат маж - и денес се пријатели

Венди која е позната како жена без влакна на јазикот, во една прилика откри дека Лепа Брена пред многу години била во врска со Саша Поповиќ, директорот на Гранд.

Заедно биле седум години, а Лепа раскинала со Саша поради сопругот кој го има денес, па одлучиле да останат најверни пријатели, и да соработуваат и понатаму.