Бизарно но вистинито
10. May 2016 - 11:58

Легна на клупата, ги соблече гаќите и почна да мастурбира - Минувачите во паркот останаа во шок

Оваа видео снимка е доказ дека луѓето не се срамат јавно да ги задоволат своите основни потреби. Затоа и оваа девојка се одлучила да мастурбира на клупа во центарот на градот.
 
Таа ги соблече гаќите, легна на клупата и почна да се допира по интимните делови од телото.
 
Минувачите беа шокирани, а некои од нив успеалае да направат и снимка.
 
Очигледно на неа не и пречело што ја снимале, бидејќи ако и пречело, немала да го одбере паркот како место за мастурбирање.