Македонија
17. September 2020 - 20:20

Лажна тревога за бомба кај пазарчето Буњаковец

Откако граѓани се посомневале дека е можно да е поставено бомба кај пазарот МВР го блокирало сообраќајот по што стручни тимови утврдиле дека се работи за две електронски ваги оставени кај пазарот. Веднаш потоа пуштен е сообраќајот кој што беше прекинат.