Loading Video...
Свет
19. March 2019 - 17:31

Лажна дојава за бомба предизвика паника во Брисел

Околу 40 вработени во консултантска  фирма со седиште во  Брисел поврзана со ЕК   беа евакуирани поради дојава за бомба.

Се работи за лажна дојава соопшти  полицијата .

Анонимната  закана била испратена утрово  телефонски до фирмата која   се наога во близина на седиштетот на  Европската Унија.