Балкан
26. September 2017 - 9:24

Ладнокрвно убиство: Миле Китиќ го уби својот брат

Миле Китиќ (53) од Трстеник со огнено оружје го уби својот брат по татко. 

Злосторството се случило вчера утро во 9.45 часот во Параќин во која убиениот Расим Т. (50)  имал изнајмен стан.

Убиецот потоа е уапсен.

Ubistvo u Paraćinu

Китиќ прво побегнал од местото на злосторството, но во текот на денот е уапсен.

Убиениот родум е од Трстеник, а во Параќин изнајмувал стан.