Живот
19. јуни 2018 - 17:58

Лабрадор бил украден пред пет години - Погледнете го моментот кога го виде своето семејство повторно

Секој кој некогаш изгубил куче знае што значи да биде без него. На ова семејство им го украле саканиот лабрадор и биле потребни цели пет години за да го пронајдат.
 
Но, чекањето на крај се исплатило. Погледнете како изгледал моментот кога повторно се сретнале…