Живот
8. January 2016 - 15:32

Купил стотина килограми стиропор, кога ќе видите што направил ќе останете без зборови

Доколку некогаш сте се обиделе нешто да обликувате и направите некое ваше дело тогаш со сигурност знаете колку е тешко да направите уметничко дело.
 
Но она што еден корисник на популарната страница Редит го направил е подвиг кој ќе ве остави без текст. Нешто што го започнал како хоби, својот талент го претворил во секојдневна работа откако направил кит во природна големина и тоа со помош на стиропор.