Живот
22. April 2016 - 12:06

Купил патики, но не ги облекол во продавницата - Кога дошол дома, за малку ќе се онесвестел!

Пред да купите патики е сосема нормално и логично да ги пробате пред плаќање. Сепак, еден дечко од Австралија не го направил тоа и платил голема цена...
 
Тој ги избрал омилените патики, а вработениот од магацинот му донел нова кутија. Кога стигнал дома, имал што да види.
 
Погледнете што се наоѓало во една од патиките...