Живот
25. March 2018 - 11:36

Купил куќа, па се шокирал од тоа што го открил во подрумот: Она што го видел го оставило без текст

Организацијата која спасува напуштени животни во Сент Луис, била повикана од маж која купил куќа и бил зачуден од она што го затекнал во подрумот.

„Само што ја купив новата куќа. Овде има питбул врзан со ланец во подрумот. Не сум сигурен колку долго е тука“, им рекол новиот сопственик.

Сквотерите, луѓето кои престојуваат по туѓи куќи без дозвола, зад себе оставиле ѓубре, рушевини и куче.

За среќа, кучето е брзо пронајдено  и спасено.

Погледнете ја неговата реакција кога здогледало светлина и луѓе.

Ново на Сител