Живот
28. December 2015 - 13:27

Купил кола на старо, па решил да ја среди бравата - Kога видел што има внатре...

Еден човек купил половен автомобил, па одлучил сам да ја поправи расипаната брава.

Во внатрешноста на вратата нашол пакетчиња, а кога погледнал што има во нив, не можел да им поверува на очите...