Македонија
30. November 2017 - 12:03

Кучето што беше влечено за кола преживеа и доби нов дом, докторот заработи кривична пријава

К.З.(61) од Струмица кој немилосрдно измачуваше мало кутре доби кривична пријава, а кутрето нов топол дом.

Фотографиите сами зборуваат дека Лаки конечно ќе може да ужива во рацете на добри луѓе, пренесува „Струмица денес“.