Живот
18. September 2017 - 14:02

Куче пушти „гулаб“, а неговата реакција е хит: Ќе плачете од смеење кога ќе го погледнете видеото

Ова куче испушти гласен „гулаб“, целосно се изненади! Вртејки се кон својот задник, пробувајки да сфати што се случило.

Погледнете ја неговата интересна реакција: