Македонија
27. July 2017 - 13:36

Крвава драма во Скопје

Во селото Љубан во Скопје се одвивала крвава драма кога 35-годишниот Ф.Ш. дошол во простории на фирма на улицата “Пиринска“ во Скопје, и започнал расправија со сопственикот, по што физички го нападнал.
 
Откако вработените се обиделе да го спрачат во нападот, насилникот со ножиците кои претходно ги земал од бирото, му нанел два убода на сопственикот и тоа во пределот на грбот и тилот.