Македонија
21. April 2016 - 19:55

„Кршете пак ќе изградиме“, „Историјата не се брише со сквернавење на спомениците“- дел од транспарентите

„Кршете пак ќе изградиме“ и „Историјата не се брише со сквернавење на спомениците“ се само дел од транспарентите на илјадниците граѓани кои се упатуваат кон Собранието на големиот народен собир во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

narod gdom

Покрај транспаренти, реките од народ веат македонски знамиња и пеат патриотски песни.