Џет-Сет
15. April 2018 - 20:30

Кристина Беквалац првпат се огласи откако Лазукиќ ја претепа нејзината сестра Наташа

Наташа Беквалац ја претепа сопругот Лука Лазукиќ, кој заработи забрана да и’ се доближува на пејачката. Се огласи и нејзината помлада сестра, дизајнерката Кристина Беквалац, која ја поддржа својата сестра испраќајќи јасна порака преку социјалните мрежи.

„Љубовта треба да те лекува, а не да те повредува“, порача Беквалац и доби голем број коментари за поддршка.