Живот
18. February 2017 - 15:07

Креативност - ова го може само Македонец за годишнина од брак

Македонец не е од оние заборавените, тој за јубилејните 10 години од брак, решил да ја изненади својата драга со торта, но со тотално неочекувана декорација. Погледнете: