Македонија
17. October 2015 - 13:47

Кражба во Скопје

Вчера на ул.„Васил Ѓоргов“ непознат сторител со употреба на погоден алат насилно ја отворил влезната врата од стан сопственост на А.Ј.Н.(40) и извршил тешка кражба при што одзел златен накит и два пиштоли „Застава“ и „Бровинг“ по што напуштил местото на настанот стекнувајќи се со противправна имотна корист од 300.000 денари. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот