Живот
8. July 2016 - 12:36

„Краво една недоделкана, јас имам право“- жестока расправија помеѓу две жени

Жителите на Велика Кладуша, БиХ, долго ќе го паметат сударот кој е регистриран и со видео снимка.

Две вжештени шоферки не само што се скараа затоа кој има предност, заради што и доаѓа до судар на возилата, туку сето го претворија во урнебесно шоу во градот.

Минувачите не само што си тераа сеир со снимање на сиот циркус, туку и ја подгреваа атмосферата, која на Јутјуб „заработи“ преку 100.000 прегледи за 15 дена.