Македонија
4. July 2018 - 13:34

Кратењето на патните трошоци на пратениците конечно на дневен ред во Собранието

По неколкумесечно договарање конечно на дневен ред во собранието дојде кратењето на патните трошоци на пратениците.

Гостин во вестите на Сител во 12 часот, Александар Кирацовски, претседател на Комисијата за политички систем.