Џет-Сет
4. April 2017 - 10:40

Кралицата бара работници - Eве колкава плата дава Елизабета

 
Независно што би работеле кај кралицата Елизабета, секоја работа кај неа е добро платена.
 
Таа често бара работници, а почнувајќи од нејзиниот батлер, сите земаат од 1.500 евра нагоре.
 
Батлер - 15.000 фунти годишно
 
Жена за перење садови - 17.000 фунти годишно
 
Градинар - 18.000 фунти годишно
 
Асистент на секретарот - 24.000 фунти годишно
 
Финансиски советник 180.000 фунти годишно
 
Специјалист за дигитална комуникација - 30.000 фунти годишно