Македонија
12. January 2018 - 12:46

Крај на агонијата за семејство од Гостивар: Исчезнатата малолетничка пронајдена жива и здрава

Заврши агонијата за едно семејство во Гостивар, Според информациите вчера  околу 15.50 часот во гостиварската населба Дутлок била пронајдена 15-годишната малолетничка Гостивар, која претходната ноќ  беше пријавена за исчезната од нејзиниот татко И.П.(50). 

Таа била предадена на родителите.