Македонија
21. January 2020 - 13:45

Костадинов: Без Преспанскиот договор не беше можен влез во НАТО

Без договорот од Преспа не беше можен влез во НАТО, а ВМРО-ДПМНЕ да објасни зошто толку се против договорот, односно нашето членство во НАТО, вели Костадин Костадинов од СДСМ.

Ставовите на Мицкоски и неговата партија се против државните интереси, вели тој и потенцира дека нема да дозволат враќање на земјава чекот наназад. 

 

Мирјана Јовеска