Балкан
23. April 2016 - 9:26

Кошулата на свекорот го открива убиецот на Јелена: Полицијата го бара оружјето

Белградската полиција не ја исклучува можноста дека предметот со кој е убиена Јелена Крсмановиќ Марјановиќ е фрлен во Дунав, и тоа во мочуриштето кое се наоѓа на спротивната страна од насипот на кој е пронајдено нејзиното тело, открива српски Курир.

Испрашани 15 луѓе

-Факт е дека крајниот исход од истрагата ни го отежнува тоа што се уште не сме го нашле предметот со кој е извршено убиството. Се сомневаме дека предметот е фрлен непосредно по убиството и ја пребаруваме секоја дојава и евентуално индиција каде би можело да биде. Поради тоа меѓудругото, минатата недела ги исушивме каналот од насипот, но тука не го најдовме.

Целиот текст е објавен во денешното печатено издание на весникот Курир: