Живот
2. January 2016 - 10:50

Користејќи го овој трик ќе добиете бели заби за само 180 секунди - Се е природно

Дали пушите? Пиете ли многу кафе или чај? Тогаш овие проблеми доволно ви се познати! Ви предлагаме едноставен рецепт, со оки вашата насмевка ќе блесне.
Потребно ви е само:
 
1. Содабикарбона
 
2. Лимон
 
3. Помешајте ги овие состојки и истрјте ги забите. ПО 180 секунди, ќе се види резултатот!