Македонија
23. September 2021 - 10:00

Коњ трча во спротивен правец на автопатот Скопје-Тетово | ВИДЕО

Коњ кој влечеше запрежна кола, трчаше во спротивен правец на автопатот Скопје-Тетово.

На видеото објавено на социјалните мрежи се гледа дека во потерата по него се вклучиле повеќе полициски возила, но не можеле да го запрат коњот кој трчал со голема брзина.