Македонија
22. October 2015 - 11:59

Конечно: Падна првиот снег во Македонија

Според последните информации од метеоролошките станици низ земјава, во северозападниот планински дел, на местата повисоки од 1100 м.н.в. има повремени врнежи од снег со слаб до умерен ннтензитет, јавува УХМР.

Времето денеска со интензивни врнежи од дожд и релативно ниски температури.