Македонија
1. March 2021 - 12:07

Компаниите за организирање на настани на протест пред Владата

Компаниите за организирање на настани денеска се на протест пред Владата.

Тие бараат неповратна помош - грант, односно за нив да важи истата поддршка со која се опфатени и ноќните клубови.

Компаниите не работат една година затоа што имаат забрана да организираат настани.

Ирена Чачкова