Живот
12. July 2019 - 14:48

Колку и да се опасни и тие се живи суштества: Змија толку дехидрирала што и пријде човек со вода за да ја спаси

Змиите се влекачи од кои се плашат повеќето луѓе. Со причина, зошто многу од опасните видови меѓу нив имаат отров кој е смртоносен.

Сепак и змиите се живи суштества, колку и да се опасни.

И ним и треба помош кога ќе станат немоќни, како во случајот со оваа змија од снимката која дехидрирала без вода.