Џет-Сет
11. March 2016 - 9:17

Кој е вистинскиот Маринко Роквиќ?

Никола Роквиќ  во наредната емисија „Твоето лице звучи познато“ ќе го имитира својот татко и колега Маринко Роквиќ. Младиот пејач на оргинален начин ја најави новата епизода од ова шоу и тоа со фотографија. На која се наоѓаат двајца Маринко Роквиќ.
Секако, едниот е вистинскиот Маринко, додека другиот е Никола, кој запотребите на задачата се преправи во Роквиќ сениор.
Ноата епизода од „Твоето лице звучи познато“ ќе можете да јагледате во недела во 21 часот на Сител Телвизија.