Живот
7. May 2016 - 10:34

Кога виделе со кој фраер дошла на матура, сите паднале во несвест

Дестини Мк Лемор е 17-годишна девојка со посебни потреби од Индијана (САД). Нејзината мајка Анги е самохрана мајка постојано се разочарува од луѓето кои ја исмејуваат и ја одбиваат Дестини. 

- Веќе сум навикната на ужасните погледи кои се упатени кон мојата ќерка. Тешко е да се гледа како другите деца кои уживаат во животот, а вашето дете да  не може да го прави тоа, зборува нејзината мајка. 

Но, оваа година Дестини одлучила да направи нешто многу храбро на нејзината матурска забава. Таа го повикала популарното момче кое и се допаѓа. Грант Кели кој е училишна маскота, и игра ракомет. 

Мајката и помогнала на Дестини да го повика момчето од своите соништа на матурската забава и му оставила порака на фејсбук. Во продолжение можете да видите како момчето реагирало и како се завршило.