Живот
10. January 2019 - 13:54

Кога првиот снег ќе направи хаос: Автомобилите неконтролирано се судираа еден во друг

Мала количина снег, а големи проблеми. Видеото покажува како во една прилика во Монтреал дошло до серија неконтролирани судири, поради лизгавиот коловоз.

Првиот снег направил проблеми за автобуси, автомобили, полициски автомобил, па дури и за возилото за чистење снег.

Деновиве и Македонија е затрупана од снег, па затоа внимавајте како се движите со вашето возило. Без зимска опрема воопшто не излегувајте на патиштата, бидејќи со тоа си го загрозувате пред се вашиот живот, но и животот на останатите учесници во сообраќајот.

Погледнете како тоа изгледало: