Живот
13. February 2016 - 10:22

Кога мама остана бремена, тато сокри тајна во ѕидот: 7 години потоа ќерката ја откри

Мажот и жената кои очекувале бебе решиле да направат одлично изненадување за нивната неродена ќерка, откривајќи и го тоа кога ќе биде доволно голема.

Тие го затвориле ѕидот во нејзината соба, но претходно таму сокриле специјално изненадување.

Седум години, девојчето немало претстава што се наоѓа зад нејзината спална соба. Се додека еден ден родителите не и рекла да ја исчисти и испразни старата кутија под прозорецот за да ја пронајде нешто што претходно го барала.

Тогаш пронашла мапа на богатство длабоко скриено во кутија ...и авантурата можеше да почне!

Секако, таткото и помогна од каде да почне да ја чита мапата.

Тоа доведе до таен ѕид кој родителите ги направиле пред таа да се роди!

Таткото ја искористил целата своја сила и алат за да го исече ѕидот.

Таа пронашла скриен накит, достоен за една соврешена принцеза.