Бизарно но вистинито
2. October 2015 - 18:42

Кога ќе видите што прави оваа девојка со крвав тампон, ќе ви се преврти желудникот!

Ако го напишете името Џована во пребарувачот на Гугл, првиот понуден резултат ќе ви биде Џована Плауман, тинејџерката која го става во уста и го цица веќе искористениот производ за женска хигиена. Со ова и стана најпозната во светот, најверојатно тоа и било и целта.
 
- Тоа што го направив е глупо...па што?! Позната сум по тоа, ќе добивам пари за да се појавам на некоја забава, напишала девојката на својот блог.
 
Предупредување, видеото не е за луѓе со чувствителен стомак...