Живот
16. November 2015 - 17:23

Кога ќе видите што овој багерист сака да направи, нема да им верувате на сопствените очи!

Сигурни сме дека управувањето со багер не е лесна работа, бидејќи тие спаѓаат во категоријата тешки машини.

Нивната тежина изнесува и по неколку тони, поради што значително е отежнето нивното управување.

За она што овој човек се обидел да го направи, би бил потребен кран, но тој некако успеал да се снајде на неверојатен начин.

Секоја чест!

 

Like a boss.

Posted by Man Stuff on недела, 8 ноември 2015