Бизарно но вистинито
12. August 2015 - 15:22

Кога ќе видите што извадија од неговото уво ќе се шокирате

На ова видео ќе видите како човек лежи на земја и неможе да ја поднесе болката во неговото уво. Неговите пријатели решија да му помогнат а тоа што го извадија од неговото уво ќе ве остави без зборови.