Бизарно но вистинито
25. January 2016 - 18:15

Кога ќе видите на што налета овој нуркач во морето, ќе ви се заледи крвта во вените!

Нуркањето е еден од оние спортави кои не е за оние луѓе со слабо срце. Тоа важи двојно за ноќното нуркање! Истражувањето на морските длабочини не е лесна работа, но во мракот тој подвиг може да биде смртоносен.
 
Во продолжение погледнете го краткото но застрашувачко видео кое не е за оние кој лесно се плашат. Ве предупредуваме!