Живот
5. May 2016 - 10:34

Кога ќе видите како прави сладолед ќе останете без текст

Неверојатно со колкава брзина млекото го претвара во вкусен сладолед. Погледнете во продолжение овој уличен продавач на сладолед, ќе ве воодушеви.