Живот
18. November 2015 - 16:31

Кога ќе погледнете што направи оваа мачка ќе се воодушевите!

Сите знаеме дека мачките се многу паметни животни, но и знаеме дека избегнуваат вода.
 
Начинот на кој оваа мачка избегнува да се намокри ќе имами насмевка на вашетолице.
 
Погледнете го видеото: