Живот
9. February 2018 - 13:25

Кога ќе дојде мојот час, би сакал ти да ме пречекаш таму... Сергеј Трифуновиќ со емотивна порака се опрости од Небојша Глоговац

И Сергеј Трифуновиќ се опрости од Небојша Глоговац, кој почина по тешка болест во 49. година од животот. Сергеј, кој заедно со Небојша студирал на Факултетот на драмски уметност, објави на Твитер заедничка фотографија со Небојша.

Се огласи и со емотивна порака посветена на Небојша Глоговац.

- Не знам што би ти кажам, а веќе да не го знаеш. Единствено би можел да ти кажам е кога ќе дојде мојот час, би сакал ти да ме пречекаш таму - напишал Трифуновиќ.