Македонија
24. December 2019 - 8:35

Клиниката за очни болести ќе добие нова апаратура

На Клиниката за очни болести денеска ќе биде промовирана нова апаратура која треба да овозможи подобри здравствени услуги за пациентите.

На промоцијата, како што е најавено, ќе присуствуваат, министерот за здравство Венко Филипче и директорот на Клиниката за очни болести Христиан Дума.