Живот
3. July 2016 - 13:55

Клима уредот го спаси од мажот на љубовницата, еве како

Гол маж е снимен како виси на клима уред, откако во паниката бегајќи од сопругот на својата љубовница излезе низ прозорецот и се фати за единственото достапно - клима уредот.

Еве е таа љубовна драма: