Живот
17. February 2016 - 16:49

Клекна на колена да ја запроси - Девојката доби несекојдневно изненадување

Кога клекна пред неа и изјави вечна љубов и извади кутија. Девојката помисли дека тоа е вистинскиот момент - момчето ќе ја запроси.
 
Но, тој имаше нешто друго на ум.
 
„Ќе сакаш ли да ми направиш чај“, - едвај изговори момчето кое „умираше“ од смеа.
 
Сепак, оваа шега на девојката не и беше смешна. Таа ја фрли кутијата и почна да го навредува додека излегуваше од просторијата. 
 
Ова запросување досега на Фејсбук го погледнале повеќе од 12 милиони луѓе.
 

So I popped the big question today..

Posted by Brad's Dad on Sunday, February 14, 2016

Ново на Сител