Џет-Сет
8. јуни 2016 - 11:53

Ќерката на Цеца ги покажа градите

Анастасија, ќерката на Цеца Ражнатовиќ неодамна го прослави своето полнолетство, а од тогаш ги опсишува фановите со многу убави а понекогаш и провокативни фотографии.
 
Таа во емисијата на Огнен Амиџиќ пред неколку дека прокоментира за нејзиниот изглед, поточно дека е „рамна“, што ми значело дека нема гради.
 
Луѓето кои секојдневно ја следат почнаа да зборуваат за тоа па таа реши да им ги затвори устите со неколку фотографии.