Џет-Сет
1. November 2017 - 12:27

Ќерката на Аца Лукас е бремена - еве што кажа пејачот

Наследничката на популарниот фолк-пејач Аца Лукас го изненадила својот татко со веста дека е бремена. Милјана веќе долго време е во стабилна врска, но бременоста никако не ја планирала. Кога дознала дека е бремена, била пресреќна, но истовремено и исплашена. Прво соопштила на својата мајка, а потоа и на татко ѝ, пејачот Аца Лукас.

- Не ми е важно дали е момче или девојче, но мора да има свадба - наоменал Лукас ипризнал дека за многумина оваа одлука е драстична, но за него не