Бизарно но вистинито
13. January 2016 - 13:48

Ќе ви се згади кога ќе видите што му расте на телото на овој човек

Се за науката! Билогот од Харвард Пјотр Наскрецки го искористил, присилно, своето тело за истражување на еден вид на ларва.

Пјотр патувал во Белизи. Во оваа тропска држава во Централна Америка го каснале различни видови инсекти.

Тие во неговото тело оставиле ларви кои се развивале на паразитски начин, користејќи го неговото тело.

Пјотр целиот процес го снимил, а вие погледнете го видеото доколку сте доволно храбри: