Бизарно но вистинито
30. October 2016 - 11:38

Ќе ви се преврти желудникот: Во овие јадења спермата од човек е задолжителна состојка

Ако сте и малку здраворазумни веруваме дека никогаш не би сте прашале каква сперма би завршила во зачин за храна. Сепак, очигледно на некому и тоа му паднало на памет, затоа наскоро во Лондон ќе започне натпревар за готвење, а во склоп на секој рецепт мора има сперма од човек.

Тие ќе научат како да ја користат спермата во припрема на секојдневни јадење.

Најбитно е што набавката на свежа сперма е препуштена на натпреварувачите и како што нагласува на нив е да се снајдат како знаат најдобро.

Иако оваа приказна можеби звучи чудно, на еден сајт за продажба веќе подолго време може да се купи кулинарско списание „Природна жетва“, кое содржи многу рецепти во чија состојка е спермата, а оценета е скоро па одлично, четири од пет ѕвезди.