Живот
23. April 2017 - 8:53

Ќе ве полазат морници- кога овој педијатар ќе земе бебе во раце и мајките пребледуваат

Низ интернет овие денови кружи видео снимка на која се гледа педијатар од Русија додека прегледува штотуку родено бебе и кој ги шокираше сите кои го погледнаа видеото.

Станува збор за комплетен преглед кој се прави по раѓањето на бебето, но овој доктор ова не го направил нималку нежно.

Новороденчено цело време врескало, за на крајот докторот да му нареди да се смири. Бебето се смирило, но дури тогаш кога докторот го спуштил на кревет.