Живот
12. January 2017 - 9:51

Ќе се стопите - македонскиот пејач го бакнува стомакот на бремената сопруга

Димитар Андоновски ситно брои до деновите кога ќе стане татко. Тој ги загреа фановите со фотка на која го бакнува стомакот на сопругата.