Живот
20. јуни 2018 - 18:40

Ќе се насмеете до солзи: Најголема бламажа на Мундијалот

Имено, новинарот го замолил симпатизерот на таа земја да ја бакне девојката која се нашла пред него.Најпрво тој тоа одбил да го направи поради својата сопруга,но по убедувањето на репортерот дека тоа е за Панама,сепак тој ја променил одлуката. Кога го извршил чинот одлучил да се запознае со девојката,но му се случило вистински шок...